Magyar lány az AVON nemzetközi fotózásán

Márkák

A kozmetikai márka legújabb kampánya a nőkbe vetett bizalomra épül, arcai pedig hús-vér AVON Tanácsadónők.

A „Több mint szépség” magába foglalja mindazt, amit az AVON a nők számára nyújt – a termékeken túlmenően a kiteljesedés lehetőségét, az erőt, az önbizalmat, a pozitív kisugárzást. A kampány a nőket ünnepli – köztük világszerte azt a 6 millió Tanácsadót, akik az AVON mozgatórugói és mindennapi hősei. Ennek szellemében a „Több mint szépség” kampány fotóin világszerte AVON Tanácsadónők szerepelnek.

A hazai Tanácsadónők közül a budapesti Najdeh Nóra Nidál volt az a szerencsés, aki bekerült a közép-európai fotózás 10 kiválasztottja közé. Nóri hat éve AVON Tanácsadó, és saját bevallása szerint elsősorban az önbizalmát és a magabiztosságát köszönheti a márkának.

„A fotózáson 10 különböző nemzetiségű és korú Tanácsadónő vett részt, akikről egyszerűen sugárzott, hogy jól érzik magukat a bőrükben” – mondta Nóri. A Több mint szépség kampány fotóit Elisabeth Hoff készítette, aki számtalan híres színészt és popsztárt is fényképezett már.

„Egy olyan világ megteremtéséhez szeretnénk hozzájárulni, amelyben a nők magabiztosak, kiegyensúlyozottak, hisznek magukban és saját erejüket, szépségüket kisugározva inspirálják környezetüket és a körülöttük élő hölgyeket. Ezt kívánjuk kifejezésre juttatni a „Több mint szépség” kampányunkkal, mely vállalatunk központi hitvallása” – mondta Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője.

A Nórival készült kreatívokat jelenleg az AVON katalógusokban, illetve különböző belső kommunikációs eszközökön használja az AVON Magyarország.

SOCIAL MEDIA