Új adományozási programot dolgozott ki a Libri

Márkák

Idén már bármely gyerekjóléti intézmény pályázhat, és a libri.hu oldal látogatói is támogatók lehetnek.

2016-ban új lehetőséget keresett a cég, hogy támogathassa és segítse azokat a gyerekjóléti szervezeteket, akik önerőből nehezen boldogulnak. Ennek érdekében pályázatot hirdetett olyan gyerekekkel foglalkozó, Magyarországon működő egyesületek és alapítványok számára, melyek nehezen tudnak láthatóvá válni, támogatót szerezni, viszont társadalmi hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen. Az idén útjára indított adományozási program lehetőséget nyújt, hogy akik támogatni szeretnének ilyen szervezeteket, azok könnyen és gyorsan megtehessék; a segítségre szorulóknak pedig, hogy észrevetessék magukat és támogatást kaphassanak.

Libri várja minden gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó egyesület vagy alapítvány pályázati anyagát 2016. február 29-éig. Pályázni a libri.hu/adomanyozas oldalon lehet. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell egy rövid szervezeti bemutatkozást, illetve egy kreatív anyagot, ami lehet kép, videó vagy más mozgóképes anyag. A beérkezett pályaművek közül a Libri közönségét bevonva választja ki a félév győztes szervezetét. A kiválasztott szervezetet az oldalra látogatók 2016. március 21-től szeptember 20-ig támogathatják adományjegyek vásárlásával a libri.hu oldalain. Az adományjegyek minimális összege 200 Ft, amely összeg növelhető a vásárlók igénye szerint.

A támogatandó szervezeteknek nehéz kitűnni és eljutni azokhoz az emberekhez, akik szívesen támogatnák őket, ezért biztosít a Libri lehetőséget, hogy a pályázók láthatóvá váljanak, a közvélemény megismerhesse őket. Ennek érdekében a rendelkezésükre bocsájtja minden felületét, hogy a több mint 900.000 regisztrált felhasználójának lehetőséget biztosítson a gyerekjóléti szervezetek támogatására. A Libri a weboldalán összegyűjtött pénzadomány mellett könyvcsomaggal és könyves-kulturális programmal is támogatja a nyertes szervezetet.

SOCIAL MEDIA