Megnyílt a dm legkisebb üzlete

Márkák

A budapesti Minipolisz gyerekvárosban a családok a drogéria boltját is megtalálják februártól.

A drogéria gyermekekre szabott boltjában minden megtalálható, ami egy valódi bevásárláshoz szükséges: az ország legkisebb dm-boltjában a gyerekek a számukra készített bevásárlókocsikkal indulhatnak neki a bevásárlásnak. Megismerkedhetnek minden olyan termékkel, ami egy kis háziasszony vagy úriember háztartásában és fürdőszobájában szükséges. Játékpénzzel egyenlíthetik ki a számlát, sorban állhatnak a pénztárnál, árut tölthetnek, ha kis társaik mindent felvásárolnak, s kiürülnek a polcok. A vásárlást egy gyermekekre szabott kasszánál tudják befejezni, lehetőségük van akár a pénztár mögé is állni, és kipróbálni, hogyan dolgoznak a dm eladói.

Ha elfáradnának a vásárlás közben, megpihenhetnek a számukra kihelyezett kis asztalnál, ahol színezők és foglalkoztató játékok várják őket. A dm üzleteiből már jól ismert játékkocka is rendelkezésükre áll; a fiúk kormányozhatnak, végigvezethetik autójukat a pályán, míg a lányok kézügyességüket tesztelhetik.

A minibolt megnyitóján a dm különleges meglepetésekkel is készült, ajándék termékeket kaptak a boltba látogató családok, a gyerekek zsákbamacskát játszhattak, de a dm kabalafigurája, Saubär maci is nagy sikert aratott.

„A dm számára kiemelten fontosak a családok, ezzel a boltnyitással a drogéria újabb lépést tesz, hogy még szorosabbra fűzze vásárlóival a kapcsolatot” – nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

Az ünnepélyes szalagátvágásban a Minipolisz kis polgármestere, Telek Dominika Gerda is segített, a dm Kft. részéről Havasi-Juhász Vivien PR és ügyfélszolgálati csoportvezető vágta át a szalagot

SOCIAL MEDIA