Ébred az erő az Auchanban

Márkák

Hatalmas Star Wars termékkínálattal és matricagyűjtő akcióval készülnek az Auchan áruházak a közelgő filmpremierre.

Az Erő sötét és világos oldalának képviselői már megtalálhatók a polcokon 12 féle, 17-21 cm méretű plüssfigura formájában, így a vásárlók Darth VaderDarth MaulKylo RenPhasma századosRohamosztagosYodaChewbaccaR2D2C3POBB8Ewok és Jawa közül válogathatnak. Az áruházak tapasztalatai szerint a legtöbben az Erő világos oldalának szereplői közül választanak: Yoda a legkedveltebb figura, de a sötét oldalon álló Darth Vader is nagyon népszerű a rajongók körében.

A plüssfigurákon túl az Auchan bővített Star Wars-kínálatának közel 100 féle terméke között különféle bábuk, járművek, társasjátékok, puzzle-k, füzetek és ágyneműhuzatok is szerepelnek. A vásárlók a Star Wars mini puzzle-t 299 forintos, az ébredő erő kisautókat 699 forintos, a Rule the Galaxy társasjátékot pedig 2 629 forintos áron szerezhetik be, a Star Wars-os polár takaróért 1890 forintot kérnek.

 

A filmpremierre készülve matricagyűjtő akciót is hirdetett az áruházlánc, így a rajongók 6 darab matrica összegyűjtésével az általuk kiválasztott plüssfigurát 55% kedvezménnyel, 1699 forintért vásárolhatják meg.