Vásárlói klubokat indít az Alexandra

Márkák

Az országszerte elinduló klubok heti váltásban, azonos napokon más-más korcsoportnak, szakmának szólnak.

A klubokat a vásárlói szokások elmúlt években tapasztalt megváltozása miatt vezetik be. Az Alexandránál úgy látják, hogy a széles kínálat mellett a vásárlók egyre jobban igénylik a könyvesboltokban a tematikus programokat és az őket megszólító, személyre szabott ajánlatokat. A kialakított programok és kedvezmények ezért a hét napjaihoz igazodnak: a hétfő a nyugdíjasok, a kedd a pedagógusok, a szerda a felsőoktatási intézményi hallgatók, a csütörtök az egészségügyi dolgozók, a péntek pedig a jogászok napja az Alexandrakönyvesboltokban. Időszakosan, a kiemelt budapesti Alexandra Könyvesházakban egyes napokon a kedvezmények mellett érdekes, tematikus programokkal is várják a látogatókat. Az adott klubba történő regisztrációhoz a megfelelő igazolvány bemutatása szükséges.

Törzsvásárlói kártyarendszerét is átalakította az Alexandra. A kártya igénylői mostantól a regisztrációt követően egyből jogosultak a kedvezmények igénybevételére, vagyis az nincs semmilyen vásárlási értékhatárhoz kötve. Törzsvásárlóként további klubnapi kedvezményes vásárlásra is lehetőség lesz.

Általános- és középiskolások részére az Ötösök Klubját indítja el az Alexandra: a klub tagjai alapesetben 10 százalékos kedvezményben részesülnek, ezen felül pedig ötös érdemjegyeiket válthatják egyenként további 5 százalékos kedvezményre (vásárlásonként egy érdemjegyet lehet beváltani, így egyszerre maximum 15 százalékos kedvezmény vehető igénybe). Ezek mellett a tanév végén különböző kategóriákban értékes nyereményekkel jutalmazzák a legtöbb ötös érdemjegyet összegyűjtő tanulókat és iskolákat.

Szabó Tünde, az Alexandra könyvesboltokat üzemeltető Rainbow Üzletlánc Kft.ügyvezetője elmondta: reményeik szerint az Alexandra vásárlói klubok hozzájárulnak majd ahhoz, hogy bővüljön Magyarországon az örömmel olvasók tábora.

SOCIAL MEDIA