Díjnyertes a Sága formabontó poharas mini pulykavirslije

Hírek Márkák

A Hungaropack bírálóbizottsága Hungaropack Save Food 2015 díjjal jutalmazta a díjért közösen pályázó Sága Foods Zrt.-t és Greiner Packaging Kft.-t.

A 2015-ös év legnagyobb újdonsága a Ságától a Füstli Snacki & GO! formabontó, poharas, magas hústartalmú, pulykahúsból készült virsli falatkái, amelyek akár hidegen vagy melegítve egyaránt fogyaszthatók. Mindezt a rendhagyó csomagolás teszi lehetővé számunkra, aminek kialakításánál rendkívül fontos volt, hogy a végtermék praktikus és egyben higiénikus is legyen. A pohár visszazárhatóságának köszönhetően a Snacki & GO! tökéletesen megőrzi ízét, állagát, könnyen tárolható, kinyitása sem okoz gondot, és mikrohullámú sütőben melegíthető. A praktikum mellett fontos szempont volt még a szelektív hulladékgyűjtésnek megfelelő kivitelezés. A poharak műanyagból készülnek, a borító csomagolóanyaga papír és annak köszönhetően, hogy perforált, könnyen eltávolítható. A Sága nem titkolt célja a fő célcsoportnak szánt fiatalok edukálása, ezért a csomagoláson ikonok hívják fel a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtésre.

„A Füstli család közel 15 éve öregbíti cégünk hírnevét, és azon innovációnk közé tartozik, ami nem csak a bevezetéskor számított újdonságnak, hanem azóta is töretlen a népszerűsége. Néhány évvel ezelőtt már fontolgattuk a snack kategóriába tartozó termékbevezetést, de a piaci trendeket alapul véve most láttuk elérkezettnek a Snacki & GO! bevezetését” – hangsúlyozta Szalayné Szilvágyi Erzsébet, a Sága Foods kereskedelmi vezetője, akivel nemrég készült interjúnk itt olvasható.

A vállalat külföldön, elsősorban a környező országokban is tervezi az újdonság bevezetését.

SOCIAL MEDIA