Stratégiai megállapodást kötött a Jófogás és az Otthon Centrum

Piac

Az apróhirdetési oldal nemrégiben indított lakótárskeresőt, a múlt héten pedig kölcsön- és hitelkeresővel bővítette szolgáltatásait. Most újabb lépést tett ingatlan vonalon.

A Jófogás.hu úgy látja, továbbra is nagy az igény az eladó és kiadó ingatlanokra, ezért több szolgáltatást is indított az elmúlt időszakban e témában. A lakótárskereső és a kölcsön- és hitelkereső után most megállapodást kötött az Otthon Centrummal, melynek nyomán több száz friss, más felületeken nem elérhető ingatlan kerül fel a Jófogásra.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha a felhasználó ingatlant keres a Jófogáson, akkor a korábbi hirdetéstípusok mellett kiemelve megjelennek a Házbank.hu rendszerén keresztül kezelt Otthon Centrum-ajánlatok is. Jelenleg naponta több mint száz ilyen hirdetés kerül ki az oldalra.

“Kétségtelen, hogy ez a szektor most újra aranykorát éli. A Jófogáson már több mint 400 ezer aktív hirdetés érhető el ebben a kategóriában, és a felhasználók már hónapok óta több oldalletöltést generálnak az ingatlan kategóriában, mint a legnagyobb vertikális ingatlanos oldalon” – mondta el Palocsay-Zubor Géza, a Jófogás igazgatója.

SOCIAL MEDIA