Mivel javítható egy márka piaci teljesítménye?

Piac

A 15. születésnapját ünneplő BrandFestival több mint 100 előadója október 29-30-án a „Márkalojalitás” alapgondolata mentén elemzi a jövőt.

Az újra kétnapos márka- és vállalati stratégiai konferencia célja bemutatni a „Márkalojalitás” irányait, elemezni a legfőbb szakmai trendeket. A megjelentek felfedhetik a saját cégükben rejlő üzleti lehetőségeket.

Barna Tamás, a Republic Group Reklámügynökségi Csoport ügyvezetője: „Az idei BrandFestival-nak három stratégiai lába van: a vásárlói lojalitás stratégiák ismertetése, a nemzetközi nagy nevek a márkaépítés területéről és az egészet átfogó keretként a makro tudást kínáló előadók a döntéshozók világából. A növekedési lehetőségek elősegítése és a profitabilitás megőrzése érdekében a cégvezetőknek az új kommunikációs környezetben új stratégiai irányokat kell kijelölniük. Versenyelőnyt szerezhetnek a márka iránti lojalitás növelésével is.”

A több mint 100 előadót felvonultató szakmai csúcstalálkozó első napján az FMCG-piac meghatározó szereplői is jelen lesznek. Madarász László, a Pick Szeged Zrt. marketing- és stratégiai igazgatója, Dunai András, a Buszesz Zrt. elnök-vezérigazgatója, Niklós László, a Coca-Cola ügyvezetője, Sánta Sándor, a Choco Garden alapító-tulajdonosa, és Vuleta Zsolt, a Borsodi értékesítési igazgatója egy kerekasztal-beszélgetés keretében azzal kapcsolatban osztja majd meg tapasztalatait, hogy mely tényezők mentén javítható egy márka piaci teljesítménye. Vajon milyen optimális médiamix alkalmazásával tudják hatékonyan elérni célcsoportjaikat az FMCG-márkák? Az árdiszkontálás mellett milyen egyéb innovatív lépéseket tehetnek a cégek? A kommunikációs megoldásokat illetően melyek az igazán újszerű irányok: médiasúly növelése, kreatív tartalomfejlesztés, co-branding, új-médiumok használata, fenntarthatósági szempontok hangsúlyozása?

Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai konferenciája idén október 29-30-án, a Budapest Music Centerben várja mindazokat, akiknek fontos, hogy innovatív ötletekkel tartsák magukat az élmezőnyben.

SOCIAL MEDIA