Új édesipari termékcsalád indul

Márkák

A Chocco Garden márkanevet jegyző gazdasági társaság egy iparági veterán vezetésével verseny- és exportképes, kiváló minőségű magyar édesipari termékeket kíván létrehozni.

Sánta Sándor, a 2012-ben a Roshennek értékesített Bonbonetti Csoport volt vezérigazgatója, 11 év után új cég építésébe kezd. Természetesen továbbra is elnöke marad a Magyar Édességgyártók Szövetségének, amelyet nyolc éve irányít. Annál is inkább, mivel a szövetség egyik fő célkitűzését – azaz a magyarországi édesipari termékgyártás tekintélyének megőrzését és erősítését – személyesen is szeretné előbbre vinni. Célja a befektetői csoporttal közösen egy olyan világszínvonalú technológiával felszerelt édesipari gyár létrehozása, amely nemcsak a hazai, de az exportpiacokon is versenyképes tud lenni. Ez azért is lenne kedvező, mivel az édesipar területén talán a legnagyobb az import élelmiszerek aránya.

A vállalat létrehozásakor hosszú távú célokat és küldetést fogalmazott meg a cég menedzsmentje, és arról is döntöttek, hogy a cég termékeinek értékesítése a Hell Energy Kft. új üzletágaként fog megvalósulni. A közös együttműködés hátterében egyrészt az áll, hogy a Hell elkötelezett az élelmiszeripar fejlesztése területén, másrészt olyan disztribúciós platformmal rendelkezik a legtöbb értékesítési csatornán belül, amely segítheti az újonnan indult édesipari vállalkozás termékeinek hatékony terjesztését.

SOCIAL MEDIA