Újra Arnold és Oszkár matricagyűjtő akció

Kiemelt

A hazai tervezésű figurák ezúttal különböző termékeken is megjelennek az Auchan áruházakban.

Augusztus 19-től kapható a népszerű Arnold és Oszkár matricagyűjtő album második része, a Földön, vízen, levegőben. Az igényes kivitelezésű albumot és a vidám felfedező párost a Café Design grafikuscsapata tervezte, az újabb időutazás témája a közlekedési eszközök története. Azok a gyerekek, akik az album minden matricáját összegyűjtik, és az egyes képekhez tartozó rövid magyarázó szövegeket elolvassák, átfogó tudásra tehetnek szert a járművek történetéről. A szép, részletgazdag illusztrációknak köszönhetően, és a szülőkkel közösen, akár esti olvasmányként olvasva az album már 3 éves kortól érdekes, érthető és izgalmas.

A kötet különlegessége, hogy az egyes témákhoz kapcsolódóan kitér a magyar vonatkozásokra is. Tartalmazza a vízi, a szárazföldi és a légi közlekedés legfontosabb magyar feltalálóinak és fejlesztőinek neveit, és röviden ismerteti találmányaikat is.
Az albumban képregények és játékok is vannak, a megszerzett tudást pedig ellenőrző kérdések segítségével ismételhetik át a gyerekek. A gyűjteménybe speciális matricák is tartoznak, amelyek metálfényű felületükkel, plüss tapintásukkal vagy éppen illatukkal varázsolják el az Arnold és Oszkár rajongókat.

Az album és a matricák forgalmazása szeptember 30-ig tart. Az album ára 699 Ft, és 4 000 Ft-onként ingyen jár a gyűjtőknek egy 5 db-os matricacsomag. A matricacsomagokat 99 Ft-ért külön is meg lehet vásárolni. Azok a kis rajongók, akiknek nem sikerült minden matricát megszerezniük, az Arnold és Oszkár Facebook oldalon található alkalmazás segítségével találhatnak a matricák csereberéléshez társakat. Szeptember közepén az áruházakban szervezett cserenapokon pedig immár nem virtuálisan, hanem a valóságban bonyolíthatják le a cseréket.

A leglelkesebb rajongók számára Arnold és Oszkár figurás termékek is készülnek, például az iskolakezdésnél hasznos írószerek (órarend, gumis mappa, füzetek, füzettartó), különböző édes-sós finomságok (csokoládé, müzliszelet, üdítő, ropi, instant kakaó), az Auchancukrászatok pedig Arnold és Oszkár tortákat is készítenek.

SOCIAL MEDIA