Ismét a Dreher zárja a fesztiválszezont

Márkák

A sörgyári fesztivál extra márkaélményt kínál: a zene és a látvány mellett különleges sörök, csapolásoktatás és gyártúra is várja a DreherFeszt látogatóit.

Az augusztus 29-ei DreherFeszten a sörgyár területén kialakított öt „romkocsma” és a koncertek mellett hat sörkülönlegesség (Dreher szűretlen, pasztőrözetlen, Dreher Felfedező, Dreher Floral, nitrogénnel csapolt Dreher Bak, Dreher Kalandor és Dreher Hidegkomlós) várja a látogatókat. Idén új programmal is bővül a rendezvény: a Csapold Magad! nem csak lehetőséget ad arra, hogy mindenki elsajátíthassa a tökéletes csapolás alapjait, de mindez a sör és csaposa karakterének megfelelő, tematikus fotófalak előtt meg is örökíthető.

„Fontosnak tartjuk, hogy a DreherFeszt ne csupán egy legyen a nyári fesztiválok sorában, hanem csak ezen az egyedülálló helyszínen, azaz a sörgyárban elérhető speciális élményt is nyújtson. Így például betekintést engedünk a sörgyártás kulisszatitkaiba a 20 percenként induló Főzőház Túrák során, hiszen a Zsolnay porcelánnal díszített, eredeti rézüstöket megőrző üzem egyik büszkeségünk. Részt lehet majd venni a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő játékos programokon is, de olyan extra hatással is készülünk, mint az óriás silókra való fényvetítés” – emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere.

A belépőjegy 1500 Ft, amely magába foglal 3 darab 2 dl sörkóstolót is. Az Örs vezér teréről rendszeres, ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik a fesztivál ideje alatt.

(A képen a fesztivál néhány fellépője: Koszi Janka, KRSa és Tarján Zsófi)

SOCIAL MEDIA