Üzleti világból érkezett vezetőkkel erősít a BKF

Karrier

Három új felsővezetőt – köztük marketingest – nevezett ki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola.

Jákó Eszter személyében tapasztalt marketing és kommunikációs szakember érkezett az intézménybe, mostantól vezérigazgató-helyettesi pozícióban felelős a BKF cégcsoport márkakommunikációs és marketing feladataiért. Az előző vezető, Dr. Tóth Ágnes szülési szabadságra megy. Jákó Eszter korábban hasonló munkakörben dolgozott a Sanománál, az E.on-nál és a UPC-nél is.

Tiszai Zoltán

Tiszai Zoltán gazdasági vezérigazgató-helyettesként újonnan létrehozott pozíciót tölt be, feladatköre a pénzügyi terület, az IT és az üzemeltetés vezetésének teendőire terjed ki, a BKF-re a Deloitte-tól érkezett. A hallgatói szolgáltatások területére is új vezetőt igazolt a BKF, kifejezetten azzal a céllal, hogy továbbfejlessze a hallgatókat a fókuszba helyező, ügyfélközpontú szemléletet. Ennek szellemében Tanulmányi és ügyfélszolgálati igazgatói pozíciót hozott létre a főiskola, melyet Ilyésné Bariz Bernadette tölt be, aki korábban a Vodafone vállalati üzletágánál dolgozott értékesítési igazgatóként.

Ilyésné Bariz Bernadette

Az, hogy mindhárman az üzleti szférából érkeztek, tudatos vállalati stratégia eredménye. A tapasztalt kollégákkal a BKF a versenypiaci gondolkodást szeretné elmélyíteni, és bízik abban, hogy munkájukkal még inkább ügyfélorientált, a fiatalok felsőoktatással szemben támasztott elvárásaira rugalmasan reagáló szemléletet valósít meg.

SOCIAL MEDIA