Nemzetközi sikert ért el a MOBILSOFA

Márkák

A BMW-nek tervezett installációjuk két kategóriában is döntőbe jutott Dubajban.

MOBILSOFA design csapata tervezte és gyártotta a BMW M és X modellek közel-keleti bemutató rendezvénysorozatának díszletét. Az eszközöket Budapestről szállították az Öbölbe, ahol a régió több államában felépítették: Katarban, Kuvaitban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emirátusokban Abu Dhabiban és Dubajban.

Az egyedi dizájn alapján tervezett, lapra szerelhető és könnyen szállítható díszlet két kategóriában is döntőbe jutott a Közel-Kelet legrangosabb rendezvényes versenyén, a Middle East Event Awardon. A cég a Best Temporary Venue or Structure, valamint az Outstanding Brand Activation Event kategóriákban került shortlistre. A megbízó a Salt & Pepper Event volt. A versenyen egyébként 18 kategóriában osztottak díjakat.

Az installációk különlegessége, hogy egyetlen nap alatt bárhol felállítható és segítségével egy hétköznapi autószerelő műhelyt is egyedi luxusautó bemutatóteremmé lehet átalakítani. Mivel a díszlet teljes egészében lapra szerelhető, akár 12 óra alatt elbontható és elszállítható. A rangos verseny zsűrije a rendszer praktikus megoldásait, költséghatékony kialakítását és az ezek mellett elért luxus megjelenést díjazta elsősorban.

A MOBILSOFA integrált design stúdió 1997 óta foglakozik rendezvények tervezésével, kivitelezésével és saját gyártású rendezvényeszközök bérbeadásával. A cég 2014-ben alapított leányvállalatot Dubajban, és azóta olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a BMW, a MINI, a Nobu vagy a Marriott.

Ez pedig az új 7-es BMW, Adrian van Hooydonk designért felelős alelnökkel:

SOCIAL MEDIA