Rajzfilmes terméközön

Márkák

Több mint 2,5 milliárd dolláros bevétellel a Pindúr pandúrok a Cartoon Network egyik legerősebb brandje, valamint az egyetlen, amely világszerte divatmárkává is vált.

Pindúr pandúrok a Cartoon Network legtöbb epizóddal készült sorozatai közé tartozik. A Craig McCracken alkotta, két Emmy-díjat nyert sorozat 1996-ban debütált és 78 epizódot ért meg, emellett egy film is készült a Warner Bros. stúdiójában, amelyet 2002-ben mutattak be.

A Cartoon Network a Las Vegas-i Licensing Expón bemutatta a 2016-ban induló új Pindúr pandúrok-sorozat szereplőit. A szériát az eddigiekhez hasonlóan a Cartoon Network Studios készíti. A 2016-os világpremiert támogatva a csatorna licenc-szerződést kötött több gyártóval, hogy a sorozathoz kapcsolódó termékek az áruházak polcaira kerülhessenek. A Spin Master Ltd. egy világszerte megvásárolható játékkollekcióval készül 2016 őszére, amely plüssöket, babákat és akciófigurákat tartalmaz. A Penguin Young Readers GroupÉszak-Amerikában könyvsorozatot indít a Cartoon Network Books részeként, amely szintén 2016 őszén lesz elérhető. A Disguise Inc. gyerek- és felnőttméretben készült jelmezek és öltöztetős játékok gyártásába kezd, a Warner Home Video pedig a Pindúr pandúrok DVD- és Blu-ray-változatáról gondoskodik.

SOCIAL MEDIA