Az Ivanka az izraeli piacon

Márkák

A magyar designvállalkozás Tel Avivban nyitott bemutatótermet.

A mára több mint negyven országban képviselettel rendelkező magyar designvállalkozás, az Ivanka helyi partnerével közösen 2015. május 5-én megnyitotta első zászlóshajó üzletét Tel Avivban. Az Ivanka Israel nevet viselő új bázis nemcsak a márka termékeinek és konceptuális darabjainak bemutatótermeként szolgál, hanem életteli szakmai-kereskedelmi tér, ahol folyamatos tervezőmunka és aktív networking zajlik.

A partnertalálkozóval, ünnepélyes fogadással és koktél partyval egybekötött megnyitórendezvény építész- és dizájner szakmai szempontból is nagy jelentőséggel bírt. Kfir Maimon – a bemutatóterem hivatalos képviselője – által tartott nyitóbeszéd után ünnepélyesen átadták a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is, melyek nyertesei 55 építész és dizájner közül kerültek ki.

Az esemény mérföldkő az Ivanka számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is. A cég több mint öt éve végez exporttevékenységet Izraelbe, mely ország nemzetközi jelenlétük egyik kulcsfontosságú piaca. A showroom nyitása nagyban hozzájárul az Ivanka hosszútávú céljához, hogy további üzleti sikereket, szakmai elismertséget érjen el és, hogy Izraelben is közismert márkává váljon.

A showroom belső terének kialakítása az izraeli Paritzki & Liani Architects tervezőiroda dizájnjának és az Ivanka betonevolúciós anyagtechnológiájának közös eredménye.

SOCIAL MEDIA