Direktkommunikációs workshop Pécsett

Piac

Május 21-én közös konferenciát tart a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával, elsősorban kkv-k számára.

A DIMSZ eseménysorozata még Szegeden indult 2014-ben. A pécsi rendezvény célja, hogy a vállalkozások megismerjék a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A tematika kifejezetten a kis- és középvállalatok számára hasznos tudnivalókat tartalmazza: az adatbázis, az email marketing, az ügyfélszolgálatok fontossága mellett a tartalom marketing és a jogi szabályozás területeire nyújtanak betekintést a szervezők.

„A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával kialakított együttműködés lehetővé teszi a helyi KKV-k számára, hogy megismerhessék a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A szövetség gyakorló szakemberek közreműködésével indított képzési programjának célja, hogy az alacsony költségszintnek köszönhetően a kis- és középvállalatok számára is már elérhető direktkommunikációs eszközök használata minél nagyobb hozzáértéssel párosuljon” – emelte ki Huszics György, a DIMSZ elnöke.

A marketing témájú előadások mellett a legújabb pályázati lehetőségeket mutatja be a szövetség, a 2015-2020 közötti időszakban ugyanis számos új pályázat indul hazai, társfinanszírozott és közvetlen brüsszeli pályázatok mellett, melyek egy teljesen új ajtót nyithatnak a vállalkozások számára.

Hasonlóan kiemelt téma az adatvédelmi szabályozás, hiszen 2015 év folyamán várhatóan egységes adatvédelmi rendelet kerül elfogadásra az EU-ban, amely felváltaná a jelenlegi magyar adatvédelmi törvényt is. Az új szabályozás egyik célja, hogy egyszerűbb, átláthatóbb előírások bevezetésével csökkentse a KKV-k adatvédelemmel kapcsolatos költségeit és adminisztrációs terheit, valamint megkönnyítse az országhatáron kívüli terjeszkedésüket. Míg a jelenlegi szabályozás egységesen vonatkozik minden cégre, mérettől függetlenül, a rendelet számos adatvédelmi kötelezettséggel kapcsolatban könnyítést ad a KKV-k számára.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely itt érhető el.

Előadók: Dely Gábor (d-code), Dr. Domokos Márton (CMS Ügyvédi Iroda), Ferling József (Ferling PR), Guth Zoltán (Duna-Dráva Cement Kft.), Dr. Hatházi Vera (Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda), Illyés Márton (Origo), Krasser Tamás (Visionline), Semperger-Dorogi Kinga (ProjectMine), Sipos Zoltán (Kreatív Kontroll Kft.)

SOCIAL MEDIA