Új ügyfeleket nyert a Mitte Communications

Piac

Tréningszervező és burkolatforgalmazó cég is van a partnerek között.

A stratégiai kommunikációs ügynökség dolgozik a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézethez kapcsolódó PR-, marketingkommunikációs és arculati feladatokon. Az ügyfél az Osztrák Gazdasági Kamara hátterével működik közel 70 éve.

Emellett a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ partnereként 2014 őszén indították el a Budapest a szemünk előtt elnevezésű fotókampányt, melyben a közösségi médiában népszerűvé vált fotósok – Bódis Krisztián, Hlinka Zsolt, Soós Bertalan – ikononikus budapesti helyszíneket ábrázoló képeire lehetett szavazni. A kampány a közösségi média és a sajtókomunikáció mellett 400 óriásplakáton futott országszerte, a képekből pedig kültéri plakátkiállítás nyílt a Bálna Budapest előtt.

Szintén új ügyfél az Akrilux elnevezésű, prémium burkolatokat forgalmazó cég. Az együttműködés az arculati kommunikációs feladatokra terjed ki.

Szintén az ügynökséget érintő hír, hogy nevezték az Iroda.hu által szervezett az Év Design Irodája versenyen. A kategóriában olyan irodák jelennek meg, melyek kialakításánál az egyediség és a költséghatékony kivitelezés egyaránt fontos szempont volt. A közönségszavazás 2015. január 20-ig tart, ezt követően szakmai zsűri nevezi meg a legjobbakat.