Ismét közös születésnapot tartott a Heineken és Budapest

Hírek

Egy elhagyatott belvárosi épületet vett birtokba a Heineken, hogy a lehető legkülönlegesebb módon ünnepelje meg saját és Budapest városának 141. évfordulóját.

141 évvel ezelőtt Gerard Heineken megvásárolt egy XVI. századi sörfőzdét és 1873-ban megalapította a Heineken vállalatot. A lágy ízéről és ikonikus üvegeiről ismert sörrel azóta több mint 200 országban találkozhatunk. Mivel Budapestet szintén 1873-ban alapították (Pest, Buda és Óbuda összeolvadásával), ezért nem volt kérdés, hogy a tavalyi jubileumi közös születésnaphoz hasonlóan a Heineken idén is köszönti a fővárost.

Rendhagyó módon a buli helyszínét az utolsó pillanatig titokban tartották a szervezők, amelyen így csak a meghívóval rendelkezők vehettek részt. A titkos buli VIP meghívottjai között volt Éder KrisztiánIstenes Bence és Lakatos Márk is, akik a Facebookon, Instagramon vagy Snapchaten regisztrált közel 600 résztvevővel együtt hajnalig táncolhattak a magyar DJ-k ritmusaira.

A buli díszlete az alkalomhoz illően trendi és kreatív volt: a falakat egész éjszaka Budapest és a Heineken közös történelmére utaló 3D-vetítés díszítette. A Heineken és a KLM közös ünnepi nyereményjátékán a vendégek éjfélig szavazhattak, hogy a Heineken palackokon szereplő öt világváros közül hova utaznának el legszívesebben. A legtöbb voksot szerző célállomásra – amely szoros versenyben New York lett – egy szerencsés szavazó kétszemélyes, exkluzív utazást nyerhetett az este folyamán.

SOCIAL MEDIA