Variációk egy témára: épített Transitok Vegasban

Márkák

Öt autóépítő egyedi járművei különböző értelmezésekben mutatják be a Ford Transit sokoldalúságát november 4-7. között a Las Vegas-i SEMA kiállításon.

A látogatók öt Transit projekt-járművet tekinthetnek meg, a legmagasabb szintű luxust kínáló limuzintól kezdve a sportkocsin át az off-road kalandjárműig mindenféle változat látható lesz a rendezvényen.

„A Ford Transit áru- és személyszállítókat úgy terveztük, hogy a vásárlók könnyen saját igényeikhez formálhassák járműveiket” – avat be Yaroslav Hetman, a Ford Transit, a Transit Connect és az E-sorozat márkamenedzsere. „Amit itt láthatunk, az csupán bevezetése annak az egyedi építésű haszonjármű-reneszánsznak, aminek éppen a vadonatúj Ford Transit lehet majd az éllovasa.”

Vegas Off-Road Experience Transit (a nyitóképen)

A nevadai South Bolder Cityben működő Vegas Off-Road Experience egy vérbeli kalandjárművet alkotott azok számára, akik mindig szerettek volna kipróbálni egy sivatagi terepjáró verseny-teherautót. A VORE csapata nagy szakértelemmel bír az off-road haszonjárművek építésében, így a Transitot igazi terepjáróvá formálták át – méghozzá olyanná, ami luxuskörülményeket biztosít utasainak. A jövőben ez az off-road kerekekkel felszerelt Transit szállítja majd a vendégeket a VORE rendezvényein.

Designed Travel Transit

A minnesotai Waldoch Crafts a hosszú távú utazásokra szakosodott: a cég a kaliforniai 3dCarbon and Air Design vállalattal közösen egy hosszú tengelytávú, közepes tetőmagasságú Transitot választott ki, hogy tömör hikoripadlóval és négy hátradönthető, fűthető-hűthető, elektromos lábtámasszal kiegészített masszázsüléssel szerelje fel.

Formula DRIFT Transit

Ez a design több mint tanulmány: ez egy valódi jármű, amit a 2015-ös versenysorozatban használnak majd. A kaliforniai Long Beach-en működő Formula DRIFT vállalat fogott egy közepes tetőmagasságú, rövid tengelytávolságú Transitot, és igazi pályabiztonsági és kiszolgáló járművet faragott belőle. A raktérben még a Kawasaki Mule pályabiztonsági jármű is helyet kapott.

Business Class Transit

Ez a tetőtől talpig fekete Transit a michigani Detroit Custom Coach munkája, és arra készült, hogy teljes kényelemben szállítsa VIP-vendégeit üzleti tárgyalásokra vagy éjszakai városi kiruccanásokra. A hosszú tengelytávolságú, magas tetejű Transitban akár nyolcan is utazhatnak, s az autó a prémium kényelmi szolgáltatások széles skáláját kínálja – egyebek mellett még egy koktélkeverő pult is helyet kapott benne.

Galpin Auto Sports Transit Skyliner

A kaliforniai Van Nuys-ban működő Galpin Auto Sports és a Ford közös munkájával megalkotott Transit Skyliner a prémium nagylimuzinok hangulatát árasztja. Az egyedi építésű jármű érzékletesen mutatja be, hogyan formálható át úgy egy Ford Transit, hogy egyaránt megfeleljen a limuzinszolgálatok legmagasabb szintű elvárásainak, valamint az iránytaxikat működtető vállalatok vagy akár a kisvállalkozók igényeinek is. A Skyliner utasterében egyedi kialakítású „trón” ülések láthatók, amelyeknek beállításait okostelefonnal vagy táblagéppel lehet vezérelni.

 

SOCIAL MEDIA