Új Digital Manager az Avonnál

Karrier

Boruzs Ákos 2014. október 1-től Digital Managerként csatlakozott az AVON Magyarország csapatához. A szakember felelősségi körébe tartozik a vállalat regionális csoportjának, a Magyarországot, Bosznia és Hercegovinát, Horvátországot és Szlovéniát magában foglaló Pannónia Csoport digitális tevékenységének koordinálása.

Boruzs Ákos informatikus mérnökként szerzett mesterdiplomát a Gábor Dénes Főiskola műszaki menedzser szakán, majd posztgraduális képzésen vett részt a BGF-KVIF kererskedelmi szakán. Szakmai pályafutását kisebb magánvállalatoknál kezdte webdesignerként, később pedig vezető tanácsadó és projektmenedzser pozíciót töltött be. Ezt követően az Origo Zrt.-nél, majd a Tchibo Budapest Kft.-nél helyezkedett el. A szakember közel 10 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik az e-commerce és a digitális marketing területén. Boruzs Ákos szakmai pályafutásának egyik jelentős állomásán, az Origo Zrt.-nél, senior e-commerce menedzser, illetve online gaming szakértő pozícióban, az üzletág vezetőjeként az online kereskedelmi üzletág területi stratégiai szerepének és üzleti eredményeinek növelése volt a fő feladata. Ezt követően a Tchibo Budapest Kft.-nél szerzett tapasztalatot szintén vezetői pozícióban. Legfontosabb munkái közé tartozott a vállalat nemzetközi mintáján alapuló Tchibo webáruház sikeres magyarországi bevezetése, valamint a nemzetközi együttműködések és fejlesztések koordinálása is.

Új pozíciójában a Pannónia Csoport digitális stratégiájának összehangolásáért felel. Feladatkörébe tartozik majd a marketing, a sales, az IT, a business intelligence, a szolgáltatási és ellátási lánccal való kapcsolattartás, valamint a régió célkitűzéseinek megfelelő, új webes technológiák felkutatása, kialakítása, illetve az AVON online rendelési platformjának további fejlesztése.

Tóth Veronika, korábbi PR & Digital Manager, az új pozíció létrejöttével Marketing Kommunikációs Menedzserként folytatja pályafutását a cégnél. Ebben a pozícióban a Pannónia régió országainak marketingkommunikációs, social media, CSR, reklám- és pr-aktivitásaiért felel.

SOCIAL MEDIA