Egy különleges márkakiterjesztés: Gresham Palace Tea

Márkák

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest és a luxus kézműves teakeverékeiről ismert Tealeaves első együttműködéséből egy izgalmas teakeverék született.

Minden egyes csésze Gresham Palace Tea különböző ízvilágú, személyiségű és célú képzeletbeli utazásra invitál. Leonardo Di Clemente, a szálloda főséfje a magyar kultúra és ételművészet titkait és kincseit felkutató útján fedezte fel az olasz családi hagyományok és a magyar főzési technikák közötti hasonlóságokat.

„A két kultúra alapvető összekötő eleme a saját kertben termő friss gyümölcs és zöldség mindennapos használata. A Gresham Teakeverék fő inspirációját a magyar tradíció felé irányuló kíváncsiságom adta, amely a konyhában közös palettára hozza a természetes összetevőket és a különleges fűszereket” – meséli Leonardo séf a teakeverékek születéséről.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest és a luxus kézműves teakeverékeiről ismert Tealeaves most első alkalommal működik együtt és mutatja be a Gresham Palace Teát, egy különleges teakeveréket: a közepesen testes Ceylon fekete tea sárgabarackkal, lágy körte aromával és leheletnyi körömvirág szirommal keverve jött létre. A Herendi Délutáni Teát a szálloda lobbyjában minden nap 15 és 18 óra között szolgálják fel, itt az új keverék is megkóstolható.

SOCIAL MEDIA