Együttműködik a Sziget és az Auchan

Márkák

Az áruházban jegyet és információt is lehet szerezni.

Voltak már spontán előzményei az együttműködésnek, hiszen az Auchan óbudai áruháza és a Sziget helyszíne igen közel vannak egymáshoz, így mindkettőt megszállják egy hétre a fesztiválozók. Korábban mindössze annyi történt, hogy az áruház egy hétre a Sziget miatt megváltozó vásárlókör igényeihez igazította a termékkínálatát és készletét, a takarításokat és a biztonsági intézkedéseket.

Idén ennél tovább léptek, és a megállapodás értelmében augusztus 17-ig mind a 19 Auchan áruház vevőszolgálatán lehet jegyet venni a fesztiválra, emellett az óbudai üzletben tájékoztatást is adnak az eseménnyel kapcsolatban, mind a fesztiválozóknak, mind a helyi lakosságnak. Ha valakinek Auchan-kártyája van, akkor részletre vagy hitelre is vehet jegyet, közölték.

“A kezdetek óta igyekszünk megragadni minden alkalmat és kihasználni minden fórumot, hogy a környék lakosságát megfelelően tájékoztassuk a Szigettel kapcsolatban. A mostani megállapodással egy olyan fontos partner segíti munkánkat, amely a kerület jelentős hányadát éri el, hatékonyan. Az Auchan segítsége révén pedig végre megvalósul az a régi vágyunk is, hogy kedvezményes részletfizetési konstrukcióval vehessenek jegyet látogatóink” – mondta Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke.

(A kép forrása: Wikipedia)

 

SOCIAL MEDIA