Gyors weboldalépítést kínál az új szolgáltatás

Piac

Rapidu néven nemzetközi tartalomkezelő rendszereken alapuló, gyors weboldalépítéssel foglalkozó divíziót indított a SAKKOM Interaktív online marketing és pr ügynökség.

A SAKKOM Interaktív új szolgáltatása keretében a megrendelők akár 1 hét alatt kézhez kaphatják új weboldalukat. A szolgáltatás keretében létrehozott weboldalak alapját olyan korszerű tartalomkezelő rendszerek adják, mint a Drupal, a WordPress vagy a MediaWiki, melyek széles körű funkcionalitást és személyre szabási lehetőséget biztosítanak a megbízók számára. A weboldal felépítése mellett a teljes körű grafikai kivitelezést is az ügynökség végzi reszponzív, mobilfelületre is optimalizált sablonokból kiindulva.
Az ügynökség közel 10 éves fennállása alatt számos weboldal építésében vett részt tanácsadóként, az elmúlt években pedig jó néhány honlap teljes körű kialakításáért felelt. „Az ügyfeleink részéről egyre több olyan kérés érkezett, hogy segítsünk nekik honlapot készíteni, lehetőség szerint »tegnapra«. Az ilyen típusú igényekre kerestünk gyors, költséghatékony megoldást. Az általunk használt CMS rendszerekhez igen sok reszponzív template áll rendelkezésre, és a széles testre szabási lehetőségeknek köszönhetően a végeredményen általában nem is látszik, hogy egy sablon adta a fejlesztés alapját” – vázolta az üzletág születésének hátterét Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív tulajdonos-ügyvezetője, a Rapidu vezetője.
A Rapidu referenciái közt megtalálható a The Voice és az X-Faktor című műsorok énektanárának, Molnár Mártának személyes oldala, de a SAKKOM Interaktív készítette a Papírmentes Nap konferencia mikrosite-ját, valamint az Év honlapja díjas Hogyankell.hu-t is.

SOCIAL MEDIA