Beolvadt a Grando.hu

Piac

Az Emag.hu integrálta a testvéroldalt piaci pozíciója erősítése érdekében.

A Naspers-tulajdonban álló Emag.hu beolvasztotta a szintén a cégcsoporthoz tartozó Grando.hu-t, mellyel az e-kereskedelmi oldal célja magyarországi pozíciójának megerősítése. Ez azt jelenti, hogy a Grando.hu domainre érkező felhasználókat az Emag.hu oldalra irányítják át, ahol újabb regisztráció nélkül bejelentkezhetnek korábbi fiókjukkal.

Az Emag.hu kevesebb mint egy éve kezdte meg a működését a magyar piacon, és a közlés szerint mostanra 10 százalékos piaci részesedésre tett szert az informatikai és elektronikai termékek online értékesítésében. Idéntől szépségápolási és kozmetikai cikkek, babaápolási termékek és házikedvenceknek szánt kiegészítők is elérhetőek a kínálatában.

“Amikor tavaly októberben beléptünk a magyar piacra, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy néhány éven belül az ország első számú online kereskedelmi vállalata legyünk. Az elmúlt hónapok dinamikus növekedését és 10 százalékos piaci részesedésünket tekintve egyre közelebb kerülünk ehhez a célhoz. A közeljövőben számos meglepetéssel készülünk, ezért érdemes lesz figyelni bennünket” – mondta Iulian Stanciu ügyvezető igazgató.