Kreatívipari vállalkozásokat mentorálnak

Inspiráció

A programot a Design Terminál indítja, augusztus 8-ig lehet jelentkezni.

A Design Terminál féléves mentorprogramjának célja, hogy a kreatíviparban tevékenykedő kkv-kat hozzon helyzetbe. Többek között a szabadalmi jogi, az üzletfejlesztés és a márkaépítés területén nyújtanának díjmentes segítséget félévente három-öt vállalkozásnak. A pályázatra olyan magyar kreatívipari vállalkozók jelentkezését várják, akik az ipari formatervezés, a divat vagy az újmédia területek valamelyikén már rendelkeznek saját céggel.

A szakmai stáb tagjai többek között Ács Zoltán, a Design Terminál inkubációs program vezetője; Szegner Balázs, az Equilor Befektetési Zrt. üzletfejlesztési igazgatója; Batta Barnabás és Misetics Mátyás, a Mitte Communications stratégiai, illetve kreatívigazgatója; valamit Nemes Attila, a Kitchen Budapest társalapítója is.

A közlés szerint a Design Terminál idén elindított inkubációs tevékenysége keretében, a most meghirdetett mentorprogram mellett ingyenes konzultációs programmal is támogatja a piaci szereplőket, a befektetők számára pedig iparági elemzéseket kínál, mellyel a hazai kreatívipari vállalkozásokat népszerűsítené.

 

(A kép forrása a mentorprogram weboldala.)