Újabb magyar a Vodafone központjában

Karrier

Szabó Béla után Kozári István is Londonban kötött ki.

Kozári István 2014 júniusától Senior Digital Media Manager pozícióban a Vodafone Global londoni márka- és kommunikációs stratégiai központjához csatlakozik.

A Vodafone 21 piacán felel a digitális média által kínált lehetőségek hatékony használatáért, a vállalat digitális kommunikációs stratégiájának fejlesztéséért, valamint a digitális trendek és irányok márkakommunkációban történő eredményes beágyazásáért.

Emellett az egyes Vodafone-országok közötti együttműködések előmozdítása, a médiaügynökséggel és digitális ügynökségekkel való szoros együttműködés kialakítása, illetve a digitális médiaköltések hatékonyságának felügyelete is hozzá tartozik.

Ő a második magyar rövid időn belül, aki a mobilszolgáltató londoni központjába igazol át. Tavaly ősszel Szabó Béla lépett elő nemzetközi pozícióba a magyar leányvállalat márkaigazgatói székéből.

Kozári István tavaly év végén távozott az Origo kereskedelmi igazgatói székéből. Ezt követően 2014 első felében a Mosaic Academy megalapításával foglalkozott, és tanácsadóként dolgozott különböző vállalkozásokban, többek között a Frank digital ügynökség létrehozásában is közreműködött.

SOCIAL MEDIA