Nemzetközi pályán a Gresham kommunikációs vezetője

Karrier

Szabó Veronika, a Four Seasons Budapest kommunikációs és közösségi média szakértője 2014. június 15-től a Four Seasons Hotel Bahrain Bay nyitó csapatában folytatja pályafutását.

A Közel-Kelet ékköveként emlegetett Four Seasons hotel az egzotikus szigetország, Bahrain fővárosában, Manamában nyit 2014 decemberében. A hotel a beruházás alapját képező mesterséges sziget központi részén foglal helyet, a H betűt formázó épületet a nemzetközileg elismert tervezőiroda, a Skidmore, Ownings and Merrill neve fémjelzi.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay megnyitása a kanadai szállodalánc közel-keleti dinamikus terjeszkedésének második állomása. A Four Seasons Dubai októberi nyitását követően, Bahrain, Abu Dhabi és Kuvait desztinációkkal bővül majd a Four Seasons luxuscsalád.

A több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező magyar szakember a hotel teljes külső és belső kommunikációját, valamint a kiterjedt ügynökségi hálózatot fogja irányítani. Szabó Veronika utódját még keresi a budapesti szálloda. Feladatkörét átmenetileg a hotel marketingigazgatója, Fouad Shafik veszi át.