Michael Sussman a BAV Worldwide elnöke

Karrier

A Y&R fokozott integráció és regionális központok létrehozása révén erősíti elkötelezettségét a BrandAsset Valuator iránt – mondta a kinevezés kapcsán David Sable, a Y&R nemzetközi vezérigazgatója.

David Sable bejelentette, hogy Michael Sussmant nevezte ki a Y&R BAV Worldwide elnökévé. Sussman 17 éve dolgozik a Y&R-nél, és az utóbbi időben a Y&R Advertising Analytic Insights and Strategy egységét vezette nemzetközi igazgatóként.

Feladata a Y&R saját márkájú, BrandAsset Valuator elnevezésű modellje és a hozzá tartozó nemzetközi adatbázis, valamint az ügynökség stratégiai fejlődése szempontjából kulcsfontosságú egyéb kvantitatív eszközök értékesítésének felügyelete lesz. Ő irányítja majd a BAV fokozottabb integrálását az ügynökség szervezetébe, valamint annak jövőbeli továbbfejlesztését is.

„Michael már a kezdetektől tagja volt a BAV fejlesztésén dolgozó csapatnak, és minden tekintetben a legalkalmasabb személy arra, hogy támogassa az ügynökséget a BAV kulcsfontosságú piacokon való promóciójában. Ez nagy jelentőségű mérföldkő a most 20 éves BAV szempontjából, amely mindmáig a legnagyobb, a fogyasztók márkákra vonatkozó értékítéleteit rögzítő, a márkák imázsát és teljesítményét nyomon követő adatbázis, és Michaelnek meghatározó szerepe lesz az adatbázis folyamatos fenntartásában, és az egyes piacokhoz való igazításában” – mondta el Sable.

Amellett, hogy a Y&R nemzetközi tervezési igazgatójával, Sandy Thompsonnal együttműködve, az ügynökség ügyfeleinek visszajelzései és a velük való konzultációk eredményei alapján irányítja a BAV és az analitikai eszközök beépítését a Y&R stratégiai folyamataiba, Sussman felügyeli majd a BAV-val kapcsolatos nemzetközi kutatási és terepmunka folyamatokat is. Azt a feladatot kapta, hogy növelje az ún. “brandscape” vizsgálatok (adott piacon lévő márkák és azok ismertsége, stb.) számát a fontosabb piacokon; így az idei évben már nyolc új piaci vizsgálat van folyamatban.

Sussman és csapata továbbra is együttműködik a BAV Consulting elnök-vezérigazgatójával, John Gerzema-val és csapatával a Y&R Advertising és a saját ügyfélkörrel rendelkező BAV Consulting közti szinergiák fokozása és kiaknázása érdekében.

(Forrás: MTI)