Időzített ügyintézés

Márkák

Sebességmérő alkalmazás bevezetésével növeli a Telenor a facebookos ügyintézés kényelmét.

A Telenor saját közösségimédia-csatornáit – az eddig bevett funkciók mellett – már évek óta komoly ügyfélszolgálati platformként is működteti. A feladatra dedikált közösségimédia-csapat folyamatosan figyeli a mobiltársaság közösségi felületeit, és a megkereséseket a lehető leggyorsabban igyekszik megválaszolni és hatékony segítséget, támogatást nyújtani.

A telefonos ügyfélszolgálatokhoz hasonlóan, a felhasználói szokásokat követve a munkatársak 8-22 óra között állnak a Facebook-felhasználók rendelkezésére. Ezen időszakban a beérkezett kérdések, megkeresések 85%-át 15 percen belül megválaszolják. A felhasználók mostantól egy új sebességmérő alkalmazással, a Telenor Facebook-oldalán található Speed-O-Meter segítségével megtudhatják, hogy az elmúlt egy óra közösségi média ügyfélszolgálati forgalma alapján a feltett kérdésükre mennyi időn belül számíthatnak válaszra. Az app a Telenor Facebook-oldalára beérkezett felhasználói kommentekre várható válaszadási időt az előző egy óra adatai alapján számolja ki és óránként frissíti.

„A közösségi média a párbeszédről szól. Ezért is érthető a trend, hogy ügyfeleink egyre gyakrabban itt keresik meg a Telenort ügyfélszolgálati kérdéseikkel is. Az előző negyedévben 3100 fölötti, azaz naponta átlagosan több mint 50 ügyet oldottunk meg a közösségimédia-csatornáinkon keresztül” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója az új Facebook-alkalmazás kapcsán.