Elindult az idei EFFIE

Piac

A pályázati anyagok leadási határideje június 16. Elkészítésében idén is segítséget nyújt az EFFIE workshop, amelyet május 22-én rendeznek meg.

Az EFFIE reklámhatékonysági versenyt idén 13. alkalommal rendezi meg a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). A nevezési időszak május 15-én indult, a versenyzők 13 kategóriában küldhetik be a pályázati anyagokat.

Az EFFIE reklámhatékonysági verseny kategóriáinak körét bővítették a szervezők, idén a Szolgáltatások kategórián belül „Kulturális szolgáltatások” (fesztivál, koncert, előadás stb.) alkategóriába is lehet nevezni. Valamint új, önálló kategória a „Dávid vs. Góliát (kicsi vs. nagy)”. A pályázatok leadásának határideje 2014. június 16.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is lesz EFFIE workshop, 2014. május 22-én a Sanoma Media székházában, ahol az EFFIE Felügyelő Bizottságának tagjai, zsűritagok, nyertes kampányok alkotói látják el hasznos információkkal a pályázni szándékozókat. Az EFFIE workshop programja és a kategóriák elérhetőek a hivatalos honlapon.

A EFFIE-re érkező pályázati anyagokat a szokásos értékelési folyamatnak megfelelően több mint 100 neves szakemberből álló zsűri szeptember elején bírálja el szigorú pontrendszer alapján. A marketing „Oscar” ünnepélyes díjátadó gálaestjét október közepén tartják majd.

(Fotó: EFFIE Gála, 2013)

SOCIAL MEDIA