Háztól-Házig szolgáltatás a Jófogástól

Márkák

A Jófogás Háztól-Házig szolgáltatása lehetőséget biztosít eladónak és vevőnek egyaránt, hogy kényelmesen, biztonságosan bonyolítsa le vásárlását.

A jövőben a Jófogás.hu felhasználói egyes hirdetések esetében úgy böngészhetnek a meghirdetett tárgyak között, mintha webáruházban lennének. Három munkanap alatt az ország bármelyik pontjáról futár szállítja el a megvásárolt holmit egészen a vevő ajtajáig. A módszer gyors, olcsó, biztonságos és nem igényli a személyes találkozót a két fél között.

„Folyamatosan gondolkodunk azon, hogy milyen módon tudnánk kielégíteni a felhasználók igényeit. Számos visszajelzést kaptunk, hogy nincs idejük, vagy kedvük a személyes találkozó szervezéséhez. Ezt az akadályt hidalja át a Háztól-Házig szolgáltatás” – mondta Budai László, a Jófogás.hu-t is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatója (a képen). Azok, akik nem szeretnének élni a házhozszállítás lehetőségével, természetesen maradhatnak a „hagyományos” módszernél.

A házhozszállítás díját – 1900 forintot – a vételárból vonják le, vagyis a szállítás költségeit az eladó állja. A szolgáltatás mobiltelefonról is elérhető. Az apróhirdetési oldal partnere a GLS futárszolgálat.

 

SOCIAL MEDIA