Regionális társkeresés

Piac

A hazai illetőségű Gran Private Equity kockázati tőkealap, valamint Weiler Péter együttműködésével új befektetésként megalakult a Dating Central Europe Zrt., mely az online társkereső szolgáltatások piacának legerősebb kelet-közép-európai szereplőjévé kíván válni.

Az elinduló cég első lépésként a korábbi tulajdonos Habostorta E-commerce Group Kft.-től átveszi a már jól bejáratott hazai online márkaneveket, többek között az idén 15 éves Randivonalat.

„Célunk az újonnan alapított vállalattal az, hogy egy új nemzetközi terjeszkedést indítsunk be a hazai bázisra alapozva. A Randivonal és a hozzá kapcsolódó társkeresési szolgáltató oldalak az elmúlt 15 év során a magyar piac legjelentősebb szereplőivé váltak, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználónk használta már ezeket a népszerű társkereső platformokat” – nyilatkozta Weiler Péter, aki a kezdetektől részt vett a társkereső portfóliót üzemeltető társaság életében, mint a Habostorta ügyvezetője és ő látja el az új vállalat vezérigazgatói tisztségét is.

SOCIAL MEDIA