Újszerű pozíció a Wundermannál

Karrier

A Creative Techonlogyst munkakört elsőként Rózsavölgyi Attila tölti be az ügynökségnél, aki a kreatív tervezés és a digitális gyártás hatékony együttműködéséért felel.

A Wunderman Budapest a március közepétől létező új munkakör megfogalmazásával és betöltésével arra az igényre ad választ a szervezetén belül, hogy a tervezés és gyártás közös erővel tudjon megfelelni a legújabb trendeknek, elvárásoknak.

A felgyorsult digitális térben kulcsfontosságú feladat a legfrissebb technológiai újítások, platformok, trendek ismerete, illetve azok beépítése a kreatív, vagy a kampánytervezésbe. Így nem csak magasabb színvonalú munkát tudunk szállítani, hanem adott esetben költséget is tudunk csökkenteni – indokolja meg a szervezet bővítéséről szóló döntést Bánki Attila, a Wunderman ügyfélkapcsolati és igazgatója.

A Creative Technologyst személye kapocs lesz a digitális gyártás és a kreatív tervezés között. Professzionális és vezető technológiai megoldásokat szállít speciális kommunikációs kihívásokra, és előzetesen teszteli is azokat prototípusokon keresztül. Az előzetes tesztek azt hivatottak demonstrálni, hogy az adott speciális webes / IT / digitális megoldás biztonsággal alkalmazható lesz valós technikai és piaci környezetben is.

A Creative Technologyst pozíciót március közepétől Rózsavölgyi Attila tölti be az ügynökségnél. Rózsavölgyi Attila a McCann Erickson-tól érkezik a Wunderman Budapesthez, és sokéves tapasztalatával, naprakész digitális trend-ismeretével erősíti az ügynökség csapatát az új pozícióban.

SOCIAL MEDIA