Jégkorongozó Borsodi

Márkák

A regionális jelenlét erősítése a sörmárka célja a miskolci Magyar Kupa támogatásával.

A Borsodi névadó szponzorként állt a Magyar Jégkorong Szövetség és a Miskolci Jegesmedvék szervezésében 2014. március 28-30. között megrendezésre kerülő Borsodi Magyar Kupa mellé, amelynek idén a Miskolci Jégcsarnok ad otthont. A Borsodi kiemelten fontosnak tartja regionális kapcsolatainak ápolását, a hazai pályán való aktív szerepvállalást. Ezt az elkötelezettséget fémjelzi a névadó szponzorként való jelenlét is, amely lehetővé tette, hogy a kupa idén a régió szívében, Miskolcon valósuljon meg.

A Borsodi fontos játékosként kíván jelen lenni Kelet-Magyarországon, azaz hazai pályán, partnerként a helyi közösségek mindennapjaiban. Ennek fényében a Borsodi Magyar Kupa támogatása is a márka a hosszú távú, regionális fókuszú stratégiájának egyik fontos elemét képezi. A Borsodi a hazai pályán való aktív jelenléttel kíván köszönetet mondani a helyi lakosoknak, erősítve így az együtt szurkolás élményét és szerepet vállalva a sört és sportot szerető közösségek életében.

Több olyan kezdeményezés is alátámasztja a Borsodi régió iránti hosszú távú elkötelezettségét, amely a hazai pálya fontosságát fémjelzi. A jégkorong kupa mellett idén februárban a Borsodi főszponzori szerződést kötött a régió legsikeresebb futball klubjával, a DVTK-val is. A szurkolók által kedvelt programok, csapatok szponzorálásán túl idén még számos olyan kezdeményezés vár a helyi közösségekre, amely a Borsodi támogatásával valósul majd meg és melyek valódi élményeket hoznak el a régióban a szurkolóknak.

(Fotó: Ritó Ákos, Miskolci Jegesmedvék honlap)

 

SOCIAL MEDIA