Új célcsoportra fejleszt a LEGO

Márkák

A 4-7 éves korosztály számára ideális játékkollekcióban fiús, lányos, szuperhősös készletek is megtalálhatóak.

A gyerekek játszási szokásai az életkorukkal folyamatosan fejlődnek, ezért fontos, hogy az ehhez szükséges eszközök is velük együtt fejlődjenek. A 4-7 éves korosztály számára nagyon vonzóak az idősebbeknek szánt építőjátékok, de sok esetben ezek még túl komplexek az ő korukhoz, míg a kicsiknek szóló készletek már nem jelentenek kihívást számukra.

A LEGO® Juniors készletek átmenetet képeznek a LEGO® DUPLO és a LEGO® között, és kifejezetten annak érdekében készültek, hogy az óvodás – 4-7 éves – korosztály számára a hagyományos és az annál kicsit nagyobb LEGO elemekkel való játék sikerélményt okozzon. Az új fejlesztésű építőkockák minden későbbi LEGO készlettel összeépíthetőek.

Korosztályhoz szabott témák

A gyermekjátékok esetén kiemelkedően fontos, hogy mindig a korosztálynak legizgalmasabb és legmegfelelőbb témákat dolgozzák fel, így gyermekeink könnyebben tudnak azonosulni a szereplőkkel, nagyobb vágyat éreznek a játékhoz. Ennek következtében a tanulás és fejlődés folyamatát a szórakozáshoz kötik, nem alakul ki bennük semmilyen negatív tudattársítás.

A LEGO® Juniors készletekkel a fiúk akár autóversenyzőkké, rendőrökké vagy építőmunkásokká is válhatnak, a kislányoknak pedig hercegnős és pónis játékok készültek, de Batman és Pókember készletek is kaphatóak.

 

SOCIAL MEDIA