A diszkontáras szegmensben erősít a Szállás.hu-csoport

Karrier

Gonda Orsolya személyében új értékesítési vezető is segít a célok elérésében.

A hazai turisztikai piac egészét tekintve 2013-ban a diszkontáras közvetítő oldalak a belföldi szállásdíj-bevételek mintegy 8 százalékát adták. A Szállás.hu-csoporthoz tartozó turisztikai oldalak körében is növekedést ért el tavaly a kedvezményes szállodai csomagokat kínáló Szallasguru.hu. „Előrejelzéseink szerint ez a szegmens idén akár 20 százalékos bővülést is elérhet, ezért a piaci lehetőségek sikeres kiaknázása érdekében bővítjük a jelenleg 54 fős Szallas.hu csapatát” – mondta Dorcsinecz József ügyvezető igazgató.

A most létrehozott értékesítési vezetői pozíciót 2014 márciusától Gonda Orsolya tölti be. Feladata a márciusban megújuló Szallasguru.hu számára prémium partnerek akvirálása, ezen keresztül a minőségi kínálat bővítése, illetve a stratégiai partnerkapcsolatok kialakítása lesz. A Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, valamint a Janus Pannonius Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomát szerző szakember pályáját a Kempinski Hotel Corvinusban kezdte. Az elmúlt években értékesítési, partnermenedzseri és vezetői feladatokat látott el többek közt a Best Western Grand Hotel Hungariánál, a Hotel Ramada Budapestnél, illetve egy online utazási irodánál.

„2014-re fő célunk a diszkontáras csomagértékesítés területén a piacvezetői pozíció megszerzése. Gonda Orsolya személyében olyan szakembert sikerült a Szallasguru.hu mögé állítani, aki tudásával és tapasztalatával nagymértékben hozzájárulhat ambiciózus tervünk megvalósulásához” – tette hozzá Dorcsinecz József.

SOCIAL MEDIA