Lendületes terjeszkedés Oroszországban

Piac

Az Action Global Communications nem csupán a legismertebb városokra fókuszál, hanem a regionális és szektorális központokra is.

Az Action nagy lendülettel folytatja terjeszkedését Oroszországban, és közleményük szerint a 2014 második negyedévére tervezett bővítéssel a csoport hamarosan az első olyan public relations cég lesz, amely Oroszország teljes területére kiterjeszti hálózatát.

Az Action Russia 2002-ben alakult, és az eltelt időben számos irodával és regionális kapcsolattartóval bővült a cég oroszországi lefedettsége, így a csoport még érintetlen területek számára is biztosítani tudja szolgáltatásait.

„Izgalmas időszak ez számunkra, hiszen új célcsoportokkal kommunikálunk, és képesek leszünk Oroszország teljes területén kínálni szolgáltatásainkat, amihez egy kiterjedt hálózatot kell felépíteni és működtetni, hiszen Oroszország nem csak Moszkvából és Szentpétervárból áll. Líbiai és észak-afrikai terjeszkedésünkhöz hasonlóan most ismét egy olyan területen vetjük meg a lábunkat, ahol, úgy hisszük, igazán szükség van kommunikációs szolgáltatásokra“ – mondta Tony Christodoulou, az Action Global Communications elnök-vezérigazgatója (a képen).

A 2014 második felére tervezett további bővítés kiterjed Oroszország távol-keleti területein fekvő Habarovszkon és Vlagyivosztokon át az észak-nyugati területeken található Szentpétervárig, Kalinyingrádig és Novgorodig. További fontos városok: az urali régióban Jekatyerinburg, Kazán, a Tatár Köztársaság virágzó fővárosa, Ufa, Baskíria ipari fővárosa, valamint Novoszibirszk, Szibéra fővárosa, egyben Oroszország harmadik legnagyobb városa.

Az Action Szentpéterváron, Rosztov-na-Donuban, Krasznodarszkban, Vlagyivosztokban, Uljanovszkban, Ulan-Udeben, Tomszkban és Permben valósított már meg sikeres projekteket. A csoport oroszországi szakértelme számos területre terjed ki, úgy mint: közlekedés és turizmus, bankszektor, kiskereskedelem, légiközlekedés, technológia iparágak, gyógyszeripar és az olaj- és gázipar.

Az Action 2007 óta van jelen Magyarországon, helyi partnere, a Heller Consulting, Budapesten működik. A magyarországi partner ügyfelei között multinacionális hátterű cégek, magyar tulajdonú középvállalatok, valamint európai intézmények is találhatóak.

SOCIAL MEDIA