Event Menedzsment képzés – pályázati lehetőséggel

Piac

Gyakorlatorientált kurzus indul az ágazati szövetség és a BKF közös szervezésében.

2014 márciusában indul útjára a Magyar Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) közös, prémium rendezvényszervező képzése Event Menedzsment néven. A képzés célja a gyakorlati oktatás: egyedülálló módon a valós piaci igényeknek megfelelő tudással kívánja felvértezni a hallgatókat, figyelembe véve a szakma aktuális trendjeit. Az oktatók között elismert szakemberek lesznek, hazai rendezvényszervező ügynökségek és rendezvényszolgáltatók vezetői is.

A képzés szervezői pályázati lehetőséget hirdettek a leendő Event Menedzserek számára: február 24. hétfő éjfélig lehet jelentkezni egy fiktív projektötlet kidolgozásával, melynek nyertese tandíjmentes helyet kap az Event Menedzsment szakra. Emellett a támogatók a további helyezetteknek is értékes díjakat ajánlanak fel.

A pályázat témája a 2014-es Futball Világbajnokság budapesti szurkolói központjának kialakítása Magyarország vezető elektronikai áruházának támogatásával. A jelentkezők feladata a projekt részletes kifejtése az ötlettől a megvalósításig, a projekt tervezett költségvetésével, főbb határidőkkel, természetesen a lehető leginnovatívabb módon. Azok a főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkező személyek jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték. A pályamunkákat február 24. hétfő éjfélig várják. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt projektterveket a döntőbe jutott résztvevők élőben is prezentálják.

Az első díj egy tandíjmentes hely az Event Menedzsment szakirányú továbbképzési szak első évfolyamán a BKF felajánlásával, valamint egy 3 hónapos szakmai gyakorlati lehetőség a MaReSz felajánlásával. A döntőbe jutott pályamunkák kivonatai publikálásra kerülnek a 2014-es év folyamán a Rendezvény szakmai magazinban is.