Szocsiba megy a H&M

Márkák

Új sportkollekcióval lép színre a téli olimpián a svéd ruhacég, amely az Adidast és a Nike-ot akarja betámadni nemsokára bemutatandó termékeivel.

A társaság közlése szerint az új modellek kiválóak könnyűatlétikához, futáshoz, jógázáshoz és teniszezéshez. A nagy nyilvánosság előtti megjelenésről pedig a svéd olimpiai csapat tagjai gondoskodnak, akik a nyitó- és a záróünnepségen is a cég ruháit viselik majd.

Az egyszerre divatos és praktikus darabokkal azon a globális sportruházati piacon jelennek meg, amelyen iparági becslések szerint hét százalékos növekedés mellett az idén 220 milliárd dollár forog majd. Noha biztosra vehető, hogy az új szereplő első menetben nem veszélyezteti a nagy márkák pozícióit, alacsonyan tartott árakkal jelentős sikereket érhet el egyes célcsoportoknál, különösen a fiatalok körében – írja egy német szakportál. Amely arra is emlékeztet, hogy nem lehet véletlen a sportszegmensbe belépés időpontjának kiválasztása. Hiszen az idén nyári brazíliai labdarúgó világbajnokság szintén nagyot dob majd e termékek forgalmán. A H&M egyébként hosszabb távra tervez a területen; a cég támogatja ugyanis a 2016-os nyári olimpiai játékok svéd atlétáit is.

(Képek: H&M)