A Need for Speed filmben debütál az új Ford Mustang

Márkák

A Mustang a mozi- és tévéprodukciók egyik leggyakrabban megjelenített autója: eddig több mint 3200 alkalommal szerepelt mozi- vagy tévéfilmben.

A Need for Speed sztárja, Aaron Paul vezeti majd az egyedi 2014-es Mustangot az Electronic Arts 140 millió példányban eladott autós videojáték-sikersorozatára épülő filmben. A mozi hazai bemutatója a Pro Video Film forgalmazásában az amerikai bemutató előtt egy nappal, március 13-án lesz.

A Ford Mustang immár közel ötven éve a filmvásznak és tévéképernyők sztárja, s ez idő alatt – a MustangIMDB.com oldal számításai szerint – több mint 3200 alkalommal szerepelt különféle mozi- és tévéprodukciókban.

“Azért választottam a Mustangot, mert ez az autó tökéletesen megtestesíti az amerikai kultúrát.” – mondja Scott Waugh, a film rendezője. “Ráadásul nemcsak modern, hanem legendás is, és minden idők leghíresebb autós üldözési jelenetei kötődnek a nevéhez.”

A videojáték rajongói virtuálisan már most is vezethetik az új Mustangot, ami december közepe óta ingyenesen letölthető szereplő a Need for Speed™ Rivals játékprogramban.

A legújabb, 2015-ös modell a forgatáson:


 

SOCIAL MEDIA