Hiperaktív december a Wizz Airnél

Márkák

Kezdeményezések gyerekeknek, okosmobilosoknak, nyári utazóknak, valamint egy lengyel üzleti díj a diszkont légitársaságnál.

A régió – Innovata-felmérés szerint – legnagyobb diszkont légitársasága több új célcsoportot is megszólít decemberi kampányaival. A mobilapplikációk kedvelőinek december 17-18-án történő, okoseszközön érkező foglalásokra 20% kedvezményt biztosított, míg a gyerekeket az ún. Kapitányi Útlevél bevezetésével csábítja. Minden utazásért egy pecsét jár a letölthető dokumentumba, és hat utazás után a kicsik a légikísérő és a kapitány társaságában megnézhetik a pilótafülkét (persze csak amíg a repülőgép a földön tartózkodik). Azon túl, hogy a gyerekekben is feléledhet a vágy, hogy egyszer majd pilótákká váljanak, nem elhanyagolható szempont lehet, hogy addig is a pecsétek mielőbbi gyűjtésére motiválják szüleiket.

A nyári menetrendben új desztináció a spanyolországi Alicante, míg a brüsszeli és svédországi viszonylatokon a járatszámot növelik.

A légitársaság munkájának visszaigazolásaképp a lengyel Business Taveller magazin szavazó olvasói a Wizz Airt választották 2013 „Legjobb diszkont légitársaságának”. Az elismerés kapcsán Daniel de Carvalho, a cég szóvivője elmondta, hogy az évek során több mint 30 millió lengyel utas választotta a Wizz Airt.