Városok hangulata a Post-it-en

Városok hangulata a Post-it-en
A 3M bemutatta a Colors of the World kollekcióját, amelynek köszönhetően az irodakellék egyedi stílusú és még inspiratívabb lett.

A híres divatguru és stylist, Brad Goreski állt a nagy átalakítás mögött, mint a márka szín nagykövete. Közreműködésével egyedi Post-it sorozatok születtek, amelyek Bangkok, New York, Rio de Janiero és Mykonos hangulatát, vibráló színeit, magával ragadó, emblematikus helyszíneit idézik meg.
A Bangkok Post-it széria a távol-keleti város nyüzsgését, sokszínűségét ragadja meg. A jegyzetlapokra skiccelt képeken keresztül feltárul a felfedezésre váró, kalandos és egzotikus vidék ezernyi csodája, és a hagyományokra építő múltjának utánozhatatlan építészeti öröksége.
A Mykonos Post-it-eket az antik sziget kék és fehér árnyalatokban pompázó sziluettje ihlette meg.
A város, amely sosem alszik. Ezt a jól ismert mottót használták a New York Post-it sorozatban. A jegyzetlapokra nyomtatott képeken a szürkés, kékes színvilágon keresztül jelenítették meg az acélból és kőből épült amerikai metropoliszt, amelynek horizontját végestelen-végig uralják az eget ostromló felhőkarcolók és toronyházak.
Rio de Janeiro a változatos, hegyek, öblök és a homokos tengerpart látképével ragadja magával a képzeletet. A dél-amerikai városról elnevezett Post-it kollekció élénk színeivel, mozgalmas ábráival igyekszik megragadni a semmivel sem összetéveszthető trópusi hangulatot és ritmust.
A Post-it Color of the World kollekció arra hívja fel a figyelmet, hogy a színek gondolatban bárhová képesek elrepíteni bennünket és olyan inspirációkat nyújthatnak, amelyek révén még inkább kifejezhetjük és megmutathatjuk saját személyiségünket, stílusunkat az egész világnak.

Címkék:3m, post-it, design

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!