Rövidebb Generali

Rövidebb Generali
Az eddigi Generali-Providencia Biztosító Zrt. helyett a rövidebb Generali Biztosító Zrt. néven működik tovább a biztosító. Megújul a cégcsoport arculata és logója is.

A névváltozás a biztosító vállalati kultúráját hivatott tükrözni. „Valljuk, hogy, miként a nevünk is, a biztosítási ügyintézés is röviden jobb. Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy egyszerűsítsük ügymenetünket, rövidítsük az adminisztrációt, a kárrendezési időt és a sorban állást is” – mondta Erdős Mihály, a Generali Biztosító elnök-vezérigazgatója. „Bízunk benne, hogy ügyfeleink is tapasztalják, hogy nem csak nevünkben, de szolgáltatásainkban és együttműködésünk során is a rövidebb és a frappánsabb megoldások hívei vagyunk” – tette hozzá.

A nemzetközi Generali Cégcsoport világszinten egyértelmű stratégiai irányt jelölt ki: még egységesebb csoportként fog fellépni a jövőben, melyet az egységes arculat és logó bevezetésével tesz teljessé. Így többek között a több mint 100 féle különböző oroszlános logó helyett azonos logót vezet be az egész világon – a Generali oroszlán, Szt. Márk szárnyas oroszlánja átalakul, modernebb és dinamikusabb lesz. A Generali márka a jövőben még szorosabban fog kapcsolódni Szt. Márk oroszlánjához, ehhez a közel 200 éves múltra visszatekintő szimbólumhoz. Az arculat- és logóváltást a Generali kifutó rendszerben, 2014 folyamán valósítja meg.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!