Rockturnén a HP

Rockturnén a HP
A zenében is megkerülhetetlenné vált a számítástechnika. A HP Magyarország strapabíró laptopokkal és tabletekkel támogatja a Tankcsapda jubileumi turnéját.

Rendhagyó módon rockzenekarral kötött együttműködést a HP Magyarország. A vállalat számítástechnikai eszközöket, laptopokat és tableteket biztosít a negyedszázados jubileuma alkalmából turnézó Tankcsapdának. A vállalat a zenekart olyan informatikai eszközökkel – laptopokkal és tabletekkel - látja el, amelyek megfelelnek a koncertkörút nehézségei támasztotta elvárásoknak, és a szabadidő eltöltése mellett professzionális felvételek költséghatékony rögzítésében is segíti a zenészeket.

„A dalok mindig is egy elkopott gitáron, a szövegek pedig egy gyűrött papíron fognak születni, de a számok végső formába öntéséhez és a széles közönség eléréséhez már elengedhetetlen a számítástechnika” mondta Lukács László, a Tankcsapda frontembere.

A Tankcsapda szerint a számítástechnika forradalmasítja a rock and rollt. „Fiatal zenekarok olcsón, stúdióminőségben tudják rögzíteni és szerkeszteni a dalaikat, ami egy évtizede szinte lehetetlen volt” – véli Fejes Tamás dobos. „Az informatikai lehetőségek serkentik a zeneszerzés folyamatát. Ha egy zenész nem tanulja meg a javára fordítani a technológiát, akkor lemarad a bandák új generációjával szemben.”


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!