Nagy karácsonyi forgalomra számít az Extreme Digital

Nagy karácsonyi forgalomra számít az Extreme Digital
Az idei ünnepi szezonban másfélszeresére növekvő csomagszámot vár az e-kereskedő, erre megtöbbszörözött raktárkészlettel, raktári férőhellyel és személyzettel készül.

Az Extreme Digital az elmúlt évek után 2014-ben is dinamikus növekedésre számít. A vállalat bevétele 2013-ban közel 50%-kal, 21,5 milliárd forintra nőtt, weboldalán pedig a regisztrált felhasználók száma idén átlépte az egymilliót. Az azonnal elérhető termékek száma is közel másfélszeresére, 203 000 tételre nőtt az elmúlt két év során.

„Az eNET adatai szerint a 7,12 millió magyar internetezőből hozzávetőleg 3,4 millióan vásároltak legalább egyszer online az elmúlt egy évben. Arra számítunk, hogy idén még többen választják az online vásárlást, ezért is költöztünk új raktárba, amely a megastore üzletek igényeinek megfelelően lett kialakítva. Elkülönített részlegekben kezeljük a különböző méretű és típusú termékeket, a professzionálisan kialakított átvevő és csomagolóterületek pedig az áruk minél gyorsabb mozgatását szolgálják. A gyorsaság és a szervezettség az év végi időszakban igen fontos, hiszen a karácsonyi hónapokban a megrendelések és a kiszállított csomagok száma jellemzően 40-50%-kal nő, és a növekedés tempója várhatóan idén sem mérséklődik" - mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója.

A karácsonyi roham idejére a raktár dolgozóinak a létszámát is megnégyszerezi a cég. A cél, hogy tartani lehessen az egynapos kiszállítási határidőt.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!