Kreativitás és megosztás

Kreativitás és megosztás
A Canon számos fényképezőgép- és videokamera-újdonság mellett egy központi képkezelő eszközt is bemutatott.

A cég három új Full HD videokamerát, valamint a kompakttól a bridge kategóriáig terjedő hét új PowerShot és IXUS fényképezőgépet mutatott be. A technikai újdonságok mellett a közös nevezőt a kreatív megoldások jelentik: a fiatalos IXUS-ok kreatív szűrőket használnak, a szimmetrikus négyzet alakú PowerShot N2 vicces, rövid videókat tud készíteni a képfrissítési sebesség variálásával és effektusok hozzáadásával, a videokamerák esetében pedig a felvételekhez kreatív funkciók társíthatók az olyan rögzítési módokkal, mint például a lassított vagy gyorsított felvételek.

A másik hívószó a megosztás: a felvételek könnyen megoszthatók más NFC-kompatibilis eszközökkel, így például az okostelefonokkal, táblagépekkel és a Canon frissen bejelentett Connect Station CS100 eszközével. Utóbbi a képek és videók egy helyen történő tárolása mellett lehetővé teszi azok könnyű megosztását többféle közösségi hálózati webhelyen, valamint az iristán, a Canon felhő alapú képkezelő rendszerén.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!