Háztól-Házig szolgáltatás a Jófogástól

Háztól-Házig szolgáltatás a Jófogástól
A Jófogás Háztól-Házig szolgáltatása lehetőséget biztosít eladónak és vevőnek egyaránt, hogy kényelmesen, gyorsan, biztonságosan bonyolítsa le vásárlását.

A jövőben a Jófogás.hu felhasználói egyes hirdetések esetében úgy böngészhetnek a meghirdetett tárgyak között, mintha webáruházban lennének. Három munkanap alatt az ország bármelyik pontjáról futár szállítja el a megvásárolt holmit egészen a vevő ajtajáig. A módszer gyors, olcsó, biztonságos és nem igényli a személyes találkozót a két fél között.

„Folyamatosan gondolkodunk azon, hogy milyen módon tudnánk kielégíteni a felhasználók igényeit. Számos visszajelzést kaptunk, hogy nincs idejük, vagy kedvük a személyes találkozó szervezéséhez. Ezt az akadályt hidalja át a Háztól-Házig szolgáltatás” – mondta Budai László, a Jófogás.hu-t is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatója (a képen). Azok, akik nem szeretnének élni a házhozszállítás lehetőségével, természetesen maradhatnak a „hagyományos” módszernél.

A házhozszállítás díját - 1900 forintot - a vételárból vonják le, vagyis a szállítás költségeit az eladó állja. A szolgáltatás mobiltelefonról is elérhető. Az apróhirdetési oldal partnere a GLS futárszolgálat.


Oláh Alexandra

Schibsted Classified Media

Palocsay-Zubor Géza

Schibsted Classified Media Hungary Kft.

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!