Gyantázószalon-franchise nyílt Budapesten

Gyantázószalon-franchise nyílt Budapesten
A WAX IN THE CITY bevezető kommunikációjáért a SAKKOM Interaktív felel.

A WAX IN THE CITY, kizárólag gyantázásra szakosodott franchise-hálózat - Németország, Ausztria, Nagy-Britannia és Svájc után - november elején nyitotta meg első hazai walk-in waxing stúdióját a budapesti Eiffel Palace irodaházban, magyarországi bevezető kommunikációjával pedig a SAKKOM Interaktívot bízta meg. A külföldön már bevett walk-in koncepció lényege, hogy időpont-egyeztetés nélkül ugorhat be bárki gyantáztatni a hét hat napján. A stúdió depiladorái egyedi, Berlinben oktatott technikával, valamint speciálisan számukra kifejlesztett méhviasz alapú meleggyantával dolgoznak.

A 18 európai városban jelen levő stúdióhálózat Waxing For Beauty néven speciális jótékonysági programot tart fenn. A kezdeményezés lényege, hogy a világ bármely pontján lévő WAX IN THE CITY stúdióban elvégzett waxing árából egy kis összeg a jótékonysági számlára folyik be, amelyből plasztikai segélyprojekteket támogatnak.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!