A Chapter 4 Magyarország a Farmec új ügynöksége

A Chapter 4 Magyarország a Farmec új ügynöksége
Románia legnagyobb, kozmetikai termékeket gyártó vállalata a vállalati és márkakommunikációs feladatok teljes körű ellátására adott megbízást.

Az egy évvel ezelőtt kezdődött romániai együttműködést követően Magyarország a második piac, ahol a Chapter 4 kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a Farmec számára. A márkáért az ügynökség magyarországi ügyfélkapcsolati vezetője, Murányi Edit felel.

A 120 éves múltra visszatekintő romániai Farmec portfóliójában több mint 400 termék található, melyeket Európába, Ázsiába és Észak-Amerikába exportálnak. A portfólió legfontosabb tagja a Gerovital márka, amely a világ vezető öregedésgátló termékei közé tartozik.

A Chapter 4 Magyarország a következő területeken nyújt kommunikációs szolgáltatásokat a Farmec számára: média kapcsolatok, kommunikációs kampányok tervezése és lebonyolítása, teljes körű vállalati és márka kommunikáció, valamint különböző rendezvények, események szervezése.

A Chapter 4 Magyarország a bécsi központú Chapter 4 Group tagja, mely a Burson-Marsteller exkluzív képviseletét látja el Közép-Kelet Európa 11 országában.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!