2,3 millió dolláros befektetést kapott a Maven7

2,3 millió dolláros befektetést kapott a Maven7
A Perion Kockázati Tőkealap-kezelő második körös befektetésének célja a Maven7 termékeinek újabb piacokra vitele és további fejlesztése.

„Ezzel a befektetéssel ismét hatalmas lökést kap eddigi sikeres termékeink nemzetközi értékesítése. A sikeres észak- és dél-amerikai piacra jutást követően további ügyfelek és partnerek megszerzésén dolgozunk, illetve további piacokat is nyitunk, és legújabb termékeinket is egyre több piacon vezetjük be" – mondta Ruppert Péter, a Maven7 társalapítója és vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk a Perionnal való együttműködésre és izgatottan várjuk, hogy valóra válthassuk a terveinket. Célunk, hogy egyre több olyan hatékony eszközt adjunk ügyfeleink kezébe, amelyekkel gyorsan és mélyen érthetik meg a nekik fontos komplex hálózatok működését, hogy ebből konkrét anyagi előnyt kovácsoljanak" – tette hozzá Vicsek András kutatási igazgató és társalapító.

„A Maven7-be a hálózattudomány legújabb eredményeinek kiterjesztése, azok üzleti életben történő azonnali felhasználhatósága terén mutatott erősségei, valamint az eddigi meggyőző eredményei miatt fektettünk. A Maven7 különleges szerepet játszik az üzleti intelligencia, a big data- és a közösségelemzés megoldásainak ötvözésében, ezért kíváncsian várom, mit hoz a jövő" – fejtette ki Vitán Gábor, a Perion vezérigazgatója.

A Maven7 stratégiai vezetők számára teszi lehetővé a lehető leghatékonyabb döntéshozatalt a hálózattudomány üzleti alkalmazásával. Big data-elemzési projektjei mellett a Maven7 OrgMapper nevű termékcsaládjával HR-szakembereket támogat szervezeti hálózatkutatással, a Diktio Labs-zel pedig marketingeseket segít online közösség- és véleményvezér-feltérképezéssel.

A Maven7 első tengerentúli irodáját tavaly nyitotta meg Bostonban, és már kiemelkedő ügyfélkörrel rendelkezik az európai, valamint a latin- és észak-amerikai piacokon. A cég 2014-ben több mint 750 000 dollárnyi befektetést kapott a Primus Capitaltől. Ezzel, és a Perion mostani 1,5 millió dolláros invesztíciójával jelenleg több mint 2,3 millió dollárra rúg a cégbe befektetett teljes összeg.

(Fotó: Maven7 Facebook)


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!